כן. כל תארי הדוקטורט וכל האוניברסיטאות שאנחנו מייצגים מוכרות ע"י UNESCO (ארגון החינוך של האו"מ) וכן ע"י משרד החינוך.
כמוכן, אנו ממליצים לסטודנטים ליצור קשר עם משרד החינוך ולקבל מסמך אישור על שמו לפני ההרשמה לאוניברסיטה.
לא. דוקטורט (Ph.D) ניתן ע"י האוניברסיטה ולכן עבודת המחקר מוגשת, נקראת, נבדקת ומאושרת ע"י האוניברסיטה, כך שזו חייבת להיות מוגשת באנגלית.
עם זאת, מרבית הסטודנטים אשר לומדים באוניברסיטאות אותן אנחנו מייצגים כותבים את העבודה תחילה בעברית ורק לאחר מכן שולחים אותה לתרגום לפני ההגשה.
לא ניתן להכליל – לכל אוניברסיטה דרישות שונות.
ישנן אוניברסיטאות אשר דורשות הגעת הסטודנטים לקמפוס פעמיים בשנה, ישנן אוניברסיטאות אשר דורשות מהסטודנטים להגיע רק לאחר הגשת עבודת הדוקטורט ע"מ לבצע הגנה על הדוקטורט בקמפוס וישנן אוניברסיטאות אשר לא מחייבות הגעה לקמפוס האוניברסיטה בכלל.
PHD Institute לא גובה תשלום עבור השירות שלה לסטודנטים אלא מקבלת עמלות מהאוניברסיטאות אליהן היא רושמת את הדוקטורנטים.
לגבי שכר הלימוד לאוניברסיטה – לא ניתן להכליל. שכר הלימוד לדוקטורט משתנה על פי רמת האוניברסיטה, דירוגה האקדמי והסביבה התרבותית בה פועלת.
כן. רוב האוניברסיטאות בעולם לא מתנות את לימודי הדוקטורט בכתיבת תיזה במסגרת התואר השני כמו שעושים באוניברסיטאות בארץ הקודש.
חשוב לציין, כי מנסיונינו, סטודנטים אשר כתבו תיזה במסגרת התואר השני שלהם התקשו פחות בכתיבת עבודת דוקטורט.
פרט לקישור לאוניברסיטה, אנו ב- PHD Institute גם מלווים את כתיבת הצעת המחקר, אשר מהווה את אחד הגורמים המרכזיים לקבלה ללימודי תואר שלישי ואת כתיבת עבודת הדוקטורט. הליווי מתחיל מעזרה בבחירת נושא דרך ליווי בשיטות מחקר ומבנה ועד עזרה בניתוח סטטיסטי לאורך המחקר.
בנוסף לכך, הרישום דרך PHD Institute יהיה לרוב זול יותר משמעותית והסטודנט גם לא נדרש לחפש לעצמו מנחה מטעם האוניברסיטה.
התשלום מתבצע ישירות לאוניברסיטה, בהעברה בנקאית וללא התערבות של PHD Institute (אלא אם התבקש אחרת ע"י הסטודנט לדוקטורט) ולרוב מבצוע בשני תשלומים- עם ההרשמה ואחרי הגשת עבודת הדוקטורט.
כן, וישנם הרבה מאד אנשים שהתקבלו להרצות באוניברסיטאות ובמכללות בארץ. כיום בוגרים שלמדו ב PHD מרצים בכל אחת מהאוניברסיטאות בארץ ובמכללות רבות.